Rajola de xocolata negra amb un percentatge de cacau idoni per gaudir d’un cacau de dues varietats; Crioll i Trinitari, aportant totes les propietats d’aquest superaliment d’una manera saludable.
TAST: Un cop obert, començareu a gaudir de l’aroma noble, veureu un color més torrat i en tastar-ho gaudireu de la seva cremositat i de la ràpida però intensa dissolució al paladar. Hi podeu apreciar notes de fulla verda de bosc tropical, suaus matisos de pruna i espècies. Finalment, et deixa el paladar amb un lleuger gust de cacau.
(mín. de cacau 74%), cacau d’origen Perú (Juanjuí) i Veneçuela (Sierra de Perijá), mantega de cacau, edulcorant: Maltitol, vainilla natural ecològica de Madagascar i com a edulcorant: Estevia ecològica.
Valor nutricional per 100g:
Proteïnes – 6,35 g
Greixos saturats* – 29,75 g
Greixos totals – 50,60 g
Sucres – 0,51 g
Hidrats de carboni – 25,28 g
Sal – 0,06 g
Valor energètic (kcal) – 581,92
Valor energètic (KJ) – 2434,76
*Encara que els greixos són elevats, la xocolata conté un tipus d’àcid gras denominat esteàric, del qual s’ha comprovat que té un efecte neutre en relació amb l’augment del nivell del colesterol i els triglicèrids.