Rajola xocolata negra 92% de cacau...

Rajola xocolata negra 92% de cacau (sense sucres afegits) 100 gr.

Rajola de xocolata negra amb un percentatge de cacau del 92%. Aquesta xocolata és ideal per als diabètics que els hi agradi apreciar la qualitat d’una intensa i a la vegada suau i cremosa xocolata, matisos suaus de pell d’avellana torrada, figa seca i espècies. Us aconsello prendre aquesta xocolata en petites porcions deixant que a poc a poc es desfacin en boca per apreciar tota la seva intensitat. Varietat de la fava de cacau: Trinitari. Tornem a fer la xocolata tal com l’elaborava el meu besavi, amb pedres de granit i transmeten les formules de pares a fills fent una fabricació artesana i familiar.

3,85 €
Impostos inclosos

(mín. de cacau 92%), cacau origen: Perú (Juanjuí) i Veneçuela (Sierra de Perijá), mantega de cacau, edulcorant: Maltitol, vainilla natural ecològica de Madagascar. No conté sucres afegits, amb sucres naturalment presents. Un consum excessiu pot produir efectes laxants.

Valor nutricional per 100g:

Proteïnes – 7,15 g
Greixos saturats* – 31,50 g
Greixos totals – 53,42 g
Sucres – 0,57 g
Hidrats de carboni – 19,73 g
Sal – 0,05 g
Valor energètic (kcal) – 588,33
Valor energètic (KJ) – 2461,57

*Encara que els greixos són elevats, la xocolata conté un tipus d’àcid gras denominat esteàric, del qual s’ha comprovat que té un efecte neutre en relació amb l’augment del nivell del colesterol i els triglicèrids.

16 altres productes de la mateixa categoria:

Aquest lloc web emmagatzema dades com cookies per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i marketing.

Podeu acceptar els paràmetres per defecte.

Política de cookies