Batut de cacau natural en pols

Batut de cacau natural en pols

Consell: Amb llet (serveix per a tota classe de llet animal o vegetal) o bé amb aigua (per fer-ho més intens a cacau). Per poder desfer de seguida el cacau s’escalfa primer el líquid, una vegada ja calent afegirem el cacau (una cullerada sencera de cacau per tassa). També es pot prendre en fred (tarda una mica més a desfer-se el cacau).

TAST: Només obrir la bossa ja notareu una olor de cacau i també a regalèssia a causa del sucre mascavat. Un cop en boca, tant el principi com al final notareu un gust molt agradable a cacau, deixant el paladar amb sensació d’haver pres una xocolata del 70% de cacau.

6,00 €
Impostos inclosos

Cacau natural en pols (64%) d’origen Veneçuela( Sierra de Perijá), sucre mascavat*, vainilla natural ecològica de Madagascar. *un dels sucres més naturals, extret directament de la canya sense tractaments químics.

Valor nutricional per 100g:

Proteïnes – 13,62g
Greixos saturats* – 1,39 g
Greixos totals – 13,43g
Sucres – 36,75g
Hidrats de carboni – 38,13g
Sal – 0,14 g
Valor energètic (kcal) – 327,92
Valor energètic (KJ) – 1372,04

*Encara que els greixos són elevats, la xocolata conté un tipus d’àcid gras denominat esteàric, del qual s’ha comprovat que té un efecte neutre en relació amb l’augment del nivell del colesterol i els triglicèrids.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

16 altres productes de la mateixa categoria:

Aquest lloc web emmagatzema dades com cookies per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i marketing.

Podeu acceptar els paràmetres per defecte.

Política de cookies