Formatge Blau de Cabra 0% Lactosa Millor formatge de la fira Lactium de Vic 2018
NOTA DE TAST: Un formatge especial, fet amb la millor llet de cabra i amb una producció molt petita i cuidada per aconseguir un producte exepcional com aquest. De textura mantegosa i sabor intens sense ser fort, es nota perfumat en aroma i delicat en boca, gràcies al fong penicillium que recorre el seu interior dotant-lo de tot el caràcter que un blau ha de tenir, però amb la suavitat que caracteritza els formatges Montbrú.
EL MARIDATGE: Blancs en barrica, cava o vi negre, també amb cerveses artesanes tant rosses com torrades.
A LA CUINA: Perfecte en cru, o bé cuinat per a salses, farcits o per als acompanyaments tebis de carns, peixos o amanides, així com en els risottos i la pasta.
PORCIONS: Cunya 160g.
CADUCITAT: Tres mesos a partir de la data de compra.
Llet de cabra pasteuritzada, sal, ferments làctics , clorur càlcic, quall.
Sense gluten
Llet de cabres catalanes
Ramaders i ramats, llet de cabra, llet de búfala, aigua, sal, recipients, mans, moltes mans, un espai fresc, un espai fosc, espera, temps, i treball... Amb una feina artesanal acurada i rodejats del paisatge immillorable que ens aporta el Moianès elaborem formatges de búfala, formatges de cabra, formatges d'ovella i formatges ecològics: tots ells conformen els formatges Montbrú.