Blau de cabra porció 160g

Blau de cabra porció 160g

Formatge Blau de Cabra 0% Lactosa Millor formatge de la fira Lactium de Vic 2018

Fora d'estoc
7,06 €
Impostos inclosos

NOTA DE TAST: Un formatge especial, fet amb la millor llet de cabra i amb una producció molt petita i cuidada per aconseguir un producte exepcional com aquest. De textura mantegosa i sabor intens sense ser fort, es nota perfumat en aroma i delicat en boca, gràcies al fong penicillium que recorre el seu interior dotant-lo de tot el caràcter que un blau ha de tenir, però amb la suavitat que caracteritza els formatges Montbrú.

EL MARIDATGE: Blancs en barrica, cava o vi negre, també amb cerveses artesanes tant rosses com torrades.

A LA CUINA: Perfecte en cru, o bé cuinat per a salses, farcits o per als acompanyaments tebis de carns, peixos o amanides, així com en els risottos i la pasta. 

PORCIONS: Cunya 160g.

CADUCITAT: Tres mesos a partir de la data de compra.

Llet de cabra pasteuritzada, sal, ferments làctics , clorur càlcic, quall.

Proteïna 19,00 %
Hidrats de carboni

2,00 %

dels quals sucres 0,00 %
Greixos 32,00 %
dels quals, saturats 21,00 %
dels quals, monoinsaturats 9,70 %
dels quals, poliinsaturats 1,30 %
Matèria grasa sobre extracte sec 58 %
Energia (KCal- KJ/100gr) 369-1530
Sal 0,45 %
Calci 0,49 %

Sense gluten

Llet de cabres catalanes

Ramaders i ramats, llet de cabra, llet de búfala, aigua, sal, recipients, mans, moltes mans, un espai fresc, un espai fosc, espera, temps, i treball... Amb una feina artesanal acurada i rodejats del paisatge immillorable que ens aporta el Moianès elaborem formatges de búfala, formatges de cabra, formatges d'ovella i formatges ecològics: tots ells conformen els formatges Montbrú.

Veure altres productes de Formatgeries Montbru

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

15 altres productes de la mateixa categoria:

Aquest lloc web emmagatzema dades com cookies per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i marketing.

Podeu acceptar els paràmetres per defecte.

Política de cookies