Formatge tendre de cabra Baix en greix - SENSE LACTOSA
NOTA DE TAST: Formatge de gust molt suau, lleugerament salí i amb notes àcides. Molt fresc i lleuger en textura i aroma.
EL MARIDATGE: Molt encertat amb cerveses suaus o vins blancs lleugers.
A LA CUINA: De postres acompanyat de melmelada, fruits secs o codonyat, amb pans de Viena o per a entrepans lleugers.
Llet semidesnatada pasteuritzada de cabra, sal, clorur càlcic, ferments làctics i quall. 25% de MG. 0,12% de sodi. NO CONTÉ LACTOSA
Peça petita 180g.
Tres mesos a partir de la data de compra.
Sense gluten
Llet de cabres catalanes
0% Lactosa
Ramaders i ramats, llet de cabra, llet de búfala, aigua, sal, recipients, mans, moltes mans, un espai fresc, un espai fosc, espera, temps, i treball... Amb una feina artesanal acurada i rodejats del paisatge immillorable que ens aporta el Moianès elaborem formatges de búfala, formatges de cabra, formatges d'ovella i formatges ecològics: tots ells conformen els formatges Montbrú.