Formatge curat de cabra
NOTA DE TAST: Gust intens de formatge madurat, textura tancada i sensacions florals i de fruits secs en boca.
EL MARIDATGE: Vins negres, o blancs amb caràcter, així com cerveses torrades.
A LA CUINA: A les fustes de formatges marca la diferència amb els curats. Ratllat el podem utilitzar per al risotto.
FORMATS: Porció 180g.
CADUCITAT: Sis mesos a partir de la data de compra.
Llet pasteuritzada de cabra, sal, ferments làctics, clorur càlcic i quall.
Proteïna | 24,86 % |
Hidrats de carboni |
5,68 % |
dels quals sucres | 0,00 % |
Greixos | 36,91 % |
dels quals, saturats | 26,12 % |
dels quals, monoinsaturats | 9,20 % |
dels quals, poliinsaturats | 1,59 % |
Energia (KCal- KJ/100gr) | 454-1885 |
Sal | 0,46 % |
Calci | 0,82 % |

Sense gluten

Llet de cabres catalanes
Ramaders i ramats, llet de cabra, llet de búfala, aigua, sal, recipients, mans, moltes mans, un espai fresc, un espai fosc, espera, temps, i treball... Amb una feina artesanal acurada i rodejats del paisatge immillorable que ens aporta el Moianès elaborem formatges de búfala, formatges de cabra, formatges d'ovella i formatges ecològics: tots ells conformen els formatges Montbrú.