Formatge madurat de llet de vaca pasteuritzada de l'Alt Urgell-Cerdanya. Aroma suau, que recorda la nata i les pastures fresques.
Formatge madurat de pasta premsada de color blanc ivori i escassos forats. Textura suau i cremosa. Gust suau.
Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada procedent exclusivament de les nostres ramaderies del Pirineu (Alt Urgell-Cerdanya).
Valor energètic
1323 kJ / 319 kcal
- Greixos
25 g - Greixos Saturats
17 g - Proteïnes
23 g - Hidrats de carboni
3,0 g - Hidrats de carboni dels quals sucres
1,0 g - Sal
1,8 g - Calci
680 mg (85% VRN)
Conté llet
CADÍ és una cooperativa centenària situada a la Seu d’Urgell, en ple Pirineu. Des de 1915, a partir de la llet fresca dels nostres socis-ramaders de l’Alt Urgell i la Cerdanya, elaborem formatges i mantega de la més alta qualitat. Aquest fet, junt amb el respecte al procés tradicional i la garantia d’origen han fet possible que dos dels nostres productes, la mantega Cadí i el formatge Urgèlia, estiguin reconeguts amb la Denominació d’Origen Protegida. La fidelitat amb els nostres orígens i l’afany d’innovació, juntament amb el respecte per les coses ben fetes, han permès consolidar la marca CADÍ com a referent en el sector formatger i assumir plenament el repte que suposa la globalització.