Formatge madurat de llet de vaca pasteuritzada de l'Alt Urgell-Cerdanya. Aroma molt suau. Tot i ser baix en greix, és força aromàtic.
Formatge madurat “light” de pasta premsada de color natural homogeni. Textura flexible. Gust i olor molt suaus. Contingut reduït en greix i sal. Alt contingut en calci.
Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada procedent exclusivament de les nostres ramaderies del Pirineu (Alt Urgell-Cerdanya).
CADÍ és una cooperativa centenària situada a la Seu d’Urgell, en ple Pirineu. Des de 1915, a partir de la llet fresca dels nostres socis-ramaders de l’Alt Urgell i la Cerdanya, elaborem formatges i mantega de la més alta qualitat. Aquest fet, junt amb el respecte al procés tradicional i la garantia d’origen han fet possible que dos dels nostres productes, la mantega Cadí i el formatge Urgèlia, estiguin reconeguts amb la Denominació d’Origen Protegida. La fidelitat amb els nostres orígens i l’afany d’innovació, juntament amb el respecte per les coses ben fetes, han permès consolidar la marca CADÍ com a referent en el sector formatger i assumir plenament el repte que suposa la globalització.