Mató tradicional de Catalunya, molt ric en calci i sense sal. Gust dolcenc i làctic, amb aromes que recorden la nata.
Especialitat lletera molt rica en calci i sense sal. Pasta de color blanc. Textura lleugerament granulosa. Aroma làctic. Gust làctic fresc.
Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada procedent exclusivament de les nostres ramaderies del Pirineu (Alt Urgell-Cerdanya) enriquida amb proteïnes làctiques pròpies.
CADÍ és una cooperativa centenària situada a la Seu d’Urgell, en ple Pirineu. Des de 1915, a partir de la llet fresca dels nostres socis-ramaders de l’Alt Urgell i la Cerdanya, elaborem formatges i mantega de la més alta qualitat. Aquest fet, junt amb el respecte al procés tradicional i la garantia d’origen han fet possible que dos dels nostres productes, la mantega Cadí i el formatge Urgèlia, estiguin reconeguts amb la Denominació d’Origen Protegida. La fidelitat amb els nostres orígens i l’afany d’innovació, juntament amb el respecte per les coses ben fetes, han permès consolidar la marca CADÍ com a referent en el sector formatger i assumir plenament el repte que suposa la globalització.