Mató del Pirineu 250 g

Mató del Pirineu 250 g

Mató tradicional de Catalunya, molt ric en calci i sense sal. Gust dolcenc i làctic, amb aromes que recorden la nata.

1,85 €
Impostos inclosos

Especialitat lletera molt rica en calci i sense sal. Pasta de color blanc. Textura lleugerament granulosa. Aroma làctic. Gust làctic fresc.
Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada procedent exclusivament de les nostres ramaderies del Pirineu (Alt Urgell-Cerdanya) enriquida amb proteïnes làctiques pròpies.

CADÍ és una cooperativa centenària situada a la Seu d’Urgell, en ple Pirineu. Des de 1915, a partir de la llet fresca dels nostres socis-ramaders de l’Alt Urgell i la Cerdanya, elaborem formatges i mantega de la més alta qualitat. Aquest fet, junt amb el respecte al procés tradicional i la garantia d’origen han fet possible que dos dels nostres productes, la mantega Cadí i el formatge Urgèlia, estiguin reconeguts amb la Denominació d’Origen Protegida. La fidelitat amb els nostres orígens i l’afany d’innovació, juntament amb el respecte per les coses ben fetes, han permès consolidar la marca CADÍ com a referent en el sector formatger i assumir plenament el repte que suposa la globalització.

Veure altres productes de Cadí

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

15 altres productes de la mateixa categoria:

Aquest lloc web emmagatzema dades com cookies per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i marketing.

Podeu acceptar els paràmetres per defecte.

Política de cookies