Formatge fresc, sense conservants. Font important de calci i fòsfor. La seva aroma evoca la frescor de la llet de Pirineu acabada de munyir.
Formatge fresc de llarga durada, sense conservants. No desprèn xerigot. Textura idònia: consistent al tall i fundent al paladar. Font important de calci i fòsfor.
Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada procedent exclusivament de les nostres ramaderies del Pirineu (Alt Urgell-Cerdanya).
Valor energètic
567 kJ / 136 kcal
- Greixos
10 g - Greixos Saturats
6,9 g - Proteïnes
8,3 g - Hidrats de carboni
3,1 g - Hidrats de carboni dels quals sucres
1,3 g - Sal
0,9 g - Calci
250 mg (31% VRN) - Fósfor
165 mg (23% VRN)
Conté llet
CADÍ és una cooperativa centenària situada a la Seu d’Urgell, en ple Pirineu. Des de 1915, a partir de la llet fresca dels nostres socis-ramaders de l’Alt Urgell i la Cerdanya, elaborem formatges i mantega de la més alta qualitat. Aquest fet, junt amb el respecte al procés tradicional i la garantia d’origen han fet possible que dos dels nostres productes, la mantega Cadí i el formatge Urgèlia, estiguin reconeguts amb la Denominació d’Origen Protegida. La fidelitat amb els nostres orígens i l’afany d’innovació, juntament amb el respecte per les coses ben fetes, han permès consolidar la marca CADÍ com a referent en el sector formatger i assumir plenament el repte que suposa la globalització.