Mel amb pol·len, gelea reial i pròpolis

Mel amb pol·len, gelea reial i pròpolis

Mel amb pol·len, gelea reial i pròpolis 250g La combinació dels millors productes de les abelles. Un plus general d'energia natural.

6,10 €
Impostos inclosos

La mel amb pol·len, gelea reial i pròpolis Alemany és la combinació dels millors productes de les abelles.
Un plus general d'energia natural.

Envàs de vidre de 250g

Mel amb pol·len, gelea reial i pròpolis Alemany |Great Taste Awards 2017

Pròpolis

El pròpolis és una substància resinosa produïda per les abelles amb diverses utilitats.

Les abelles obtenen el pròpolis dels borrons de diverses espècies d'arbres com el pi, el castanyer, el roure, etc. i la barregen amb cera. Dins del rusc és utilitzat per tapar qualsevol forat i evitar així l'entrada de paràsits i malalties. Amb pròpolis les abelles enganxen les tapes del rusc, per exemple, per tal que quedi immobilitzat.

De fet, la paraula Pròpolis prové del grec i significa "defensa de la ciutat".

Propietats del pròpolis

S'atribueixen al pròpolis diverses propietats medicinals. 

Antibiòtic natural (fungicida i antibacterià)

Cicatritzant i epitelitzant

Immunoestimulant, és a dir, estimulador del sistema de defenses del cos.

Antiinflamatori

Analgèsic

A més, el pròpolis conté pol·len a la seva composició que és un poderós antioxidant i conté vitamines B, C i E.

Cosmètica: Utilitzat com a ingredient en productes cosmètics per a la cura de la pell per la seva acció cicatritzant, antibacteriana, antiinflamatòria i antioxidant.

Gelea Reial

La gelea reial és una substància que les abelles segreguen durant un període de la seva vida a través de les seves glàndules faríngies frontals. És una substància líquida de color blanc que en contacte amb l'aire s'espesseix i arriba a solidificar-se. Aquesta substància té un gust aspre i àcid. L'abella reina s'alimenta de gelea tota la seva vida.

Té una gran riquesa nutritiva: conté un alt percentatge de proteïnes, gran part en forma d'aminoàcids (arginina, valina, lisina, metionina, prolina, serina, glicina), sucres, és molt rica en vitamines del grup B i E, minerals (ferro, calci, sodi, manganès, coure, potassi, zinc) i oligoelements, i posseeix un factor antibiòtic.

En terapèutica, hom la utilitza sobretot en els tractaments gerontològics.

Pol·len

De la multitud de productes que ens ofereixen les abelles, el pol·len és considerat un dels més complets i energitzants. Es tracta d'una pols formada per grànuls o petites boletes que contenen les cèl·lules reproductives "masculines" de les plantes, que es produeixen en els estams, on es posen les abelles. Les abelles l'extreuen de les flors i formen petites boles. Després l'emmagatzemen a les bresques, en petites cel·les especialment dedicades a aquest fi.

Des de fa segles, l'herbolari tradicional ha atribuït al pol·len múltiples virtuts, igual que els apicultors, que coneixen molt a fons la importància del pol·len en la vida del rusc. Representa el principal aliment de les abelles; d'aquí que es conegui també com el "pa de les abelles".

La composició del pol·len, que inclou una quantitat significativa de fitosterols, carbohidrats, enzims, àcids nucleics i triterpens, vitamines i altres substàncies biològicament actives, li proporciona interessants i revitalitzants propietats per a l'organisme.

Gràcies al seu alt percentatge en hidrats de carboni, és un complement alimentari ideal en períodes amb "baixa energètica". Conté un 20% de proteïnes (per al bon funcionament de l'organisme) i un gran nombre de minerals i oligoelements que ajuden a la funció cel·lular, muscular i esquelètica. Aporta vitamina A i vitamina B.

La utilitat del pol·len per estimular la gana i en els estats d'astènia, ha estat reconegut en les monografies de la Comissió E Alemanya i en les declaracions de l'EFSA ON HOLD.

Pot contenir traces de fruits secs

14 altres productes de la mateixa categoria:

Aquest lloc web emmagatzema dades com cookies per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i marketing.

Podeu acceptar els paràmetres per defecte.

Política de cookies