Raïm procedent de la falda de la Mare de Déu del Camp de Garriguella. La maceració del raïm es realitza durant la fermentació a temperatura controlada 20ºC durant 15 dies. Color vermell amb reflexos violacis. Aromes a fruites negres amb un toc especiat. En boca és ampli. estructurat i persistent.
Qui sóc?
Negre innovador fidel a la tradició.
Samsó i garnatxa negra
Com sóc?
Simfonia entre els aromes de fruits vermells. espècies i plantes aromàtiques. Estructurat. rodó i vellutat.
Tastam amb...
Carns. guisats o marinats. formatges i productes de les nostres terres de temporada.
Neix Celler Gerisena, el nou projecte d’Agrícola de Garriguella, una Cooperativa tradicional vitivinícola que va començar a caminar fa més de mig segle a l’Alt Empordà.
Celler Gerisena ha sabut readaptar-se als nous temps, unint passat i present, tradició i innovació per crear un nou somni, on seleccionant amb molta cura les millors vinyes velles de muntanya, dóna fruit a una nova gamma de vins d’autor, trencadors, innovadors, amb personalitat empordanesa, vins que emocionen.